MERHABA; 42 Yaşında Türkiye'nin Kocaeli ilinde özgür ve bağımsız yaşayan bir kadınım. Sosyal Hizmet Uzmanı olarak hastanede çalışıyorum ve işimi seviyorum. Yeni insanlarla tanışmak, Yeni kültürler öğrenmek, daha önce gitmediğim ülkeleri gezmek ve deneyimlemek için seyahat ediyorum. Gezmeyi seviyorum. Doğa aşığıyım. Bana mutluluk getiren şeyler gün ışığı, yoga, yürüyüş, kitap okumak, yüzmek, çılgınlıklar yapmak, yeni yerler deneyimlemek, öğrenmek, öğrendiklerimi paylaşmaktır. Hobilerimin arasında müzik, ve dansla da ilgileniyorum. 2013 yılında Türkiye'yi temsil ederek Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne katıldım. Bu deneyim, Almanya (Berlin), Hollanda (Rotterdam, Amsterdam), Fransa (Paris), İtalya (Milano, Venedik, Rimini), San Marino, Makedonya, Slovenya (Bled gölü), Hırvatistan, Sırbistan (Belgrad), Yunanistan (Selanik, Kavala), Macaristan (Budapeşte), Avusturya (Viyana), Çek Cumhuriyeti (Prag) gibi birçok ülkeyi ziyaret etme fırsatı verdi.
Интересуется: Экстремальный спорт
Интересуется: Книги и литература
Свободно владеет: Немецкий
Изучает: Английский
Почему я на Couchsurfing
Yeni insanlar tanımak, Yeni kültürleri deneyimlemek, Gezmeyi, eğlenmeyi, özgür olmayı, farklı kültürleri keşfetmeyi seviyorum ve sağlığım müsait olduğu sürece dünyayı gezmek amacım. Ayrıca Couchsurfinge üye arkadaşlarımın tavsiyeleri de bu kararı almamda etkili olmuştur.
Музыка, кино и книги
Dinlediğim Favori müzikler : Jazz müzik, Klasik müzik, Blues Müzik, Özgün Müzik, Halk müziği. Filmler: Yüzüklerin Efendisi Serisi,Matrix, Başlangıç,Dövüş kulübü,Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi,Titanik ,Pi’nin Yaşamı,Terminator,Ölü Ozanlar Derneği,Özgürlük Yolu,Bülbülü Öldürmek , Yeşil Yol, Sil Baştan,Cesur Yürek,Amelie,Akıl oyunları, Esaretin Bedeli,Piyanist, Asi Zamanlar,Kazablanka, Yıldızlararası, Yedi .. vb Okuduğum Kitaplar:Küçük Prens, Hobbit, Suç ve Ceza, Sefiller, Şeker Portakalı, Mutluluk, Uçurtma Avcısı, Çalıkuşu, Kürk Mantolu Madonna, Dönüşüm, Martı Eden, Simyacı,Nietzsche Ağladığında. Irvin D. Yalom. İnsanın Anlam Arayışı Viktor E. Frankl Bir Psikiyatristin Gizli Defteri. Gary Small. İrade Terbiyesi. Erich Fromm Sevme sanatı, Yaşamak, Sevmek ve Öğrenmek.... vb
Одно удивительное, что я сделал
Merak duygusu ile sürekli öğrenme isteği, eylenmek, çılgınca dans etmek, Psikoloji kamplarına katılmak..
Учить, учиться, делиться
Seyehatlerim süresinde gezip gördüğüm yerleri, kültürleri tanımak, tanıtmak. Kendi yolculuğumda Anılar biriktirmek.
Что я могу предложить хостам
Düzenli, temiz, kuralcı biriyimdir.